Fileleed

Deze namiddag 3u (drié uur, jawel!) in een busje zitten roosteren met 8 collega’s van ‘t werk, op de terugweg van het jaarlijkse symposium van de verschillende Vlaamse dovenscholen in Hasselt. We stonden in de file rond Antwerpen, vanaf Herentals Industrie op de E34 tot aan de Kennedytunnel, jawel! En dat allemaal omdat een vrachtwagenchauffeur zijn uit de kluiten gewassen speelgoed niet in bedwang kon houden!

Los daarvan was het neig, daar in Hasselt (ik heb ze al booooooooooring geweten, die symposia): boeiende lezing over Deafhood en de invulling ervan in het dovenonderwijs door ons aller specialiste in de materie. Nadien mocht ik het tussenstuk opvullen met een heel – enfin, dat vond ik toch – chaotisch en in herhaling vallend epistel over de samenwerking tussen horende en dove collega’s, en op het eind van de voormiddag mocht de Engelse professor in het Nederlands maar met een naar het schijnt nogal sterk Engels accent Stuart Blume (trouwe lezers herinneren vast nog deze post) een uitermate boeiende lezing geven over de mogelijke gevaren en mogelijkheden van de nieuwe (communicatie)technologieën voor de Dovengemeenschap. In de namiddag was ik er met mijn gedachten niet echt meer bij, wegens warm en veel te geconcentreerd geweest in de voormiddag, en een lange week ook nog (ik kom niet toe met een paar uur slaap per dag, zoals sommigen).
En nu slapenstijd. Morgenochtend de les van morgennamiddag voorbereiden. Ik denk dat ik het mezelf een béétje gemakkelijk maak, en mijn lezing van gisteren ertussen prop. Relevante informatie, jazeker! Ook voor studenten Dovencultuur aan een opleiding voor Tolk voor Doven, jazeker!

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder M'n job(s)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s